20
Mar

„Tendințe în cercetarea de piață astăzi”, tema principală la Best of Esomar România 2017

A cincea ediție Best of Esomar România 2017, eveniment dedicat industriei de cercetare de piață locală, are loc joi, 23 martie 2017, în Aula de la ASE din București. Tematica ediției aniversare este “Tendințe în cercetarea de piață astăzi”.

Vorbitorii vor aborda o gamă diversă de subiecte: Care sunt trendurile de consum în România? Cum să le interpretăm și reinterpretăm? Cum să fim diferiți, să inovăm și să ne conectăm cu consumatorii moderni? Care sunt tendințele pieței în rândul tinerilor români?

Programul găzduiește o agendă dinamică susținută de reprezentații celor mai importante agenții de cercetare locale, precum și de doi speakeri internaționali:

Steve Wigmore, Director, Technology Research, Lightspeed, Marea Britanie
Tom De Ruyck, Managing Partner, InSites Consulting, Belgia (Keynote Speaker)

Evenimentul este un parteneriat între ESOMAR, SORMA România și Facultatea de Marketing din cadrul Universității de Studii Economice (ASE București) și va fi găzduită de Alina Șerbănică, Reprezentant ESOMAR pentru România. Ea se adresează specialiștilor în cercetare de piață și de marketing reprezintând jucătorii din toate industriile (FMCG, retail, telecomunicații, servicii bancare, de asigurări, pharma, etc.), precum și profesori și studenți, viitori specialiști în cercetare de piață.

Printre companiile de cercetare de piață prezente cu speakeri la acest eveniment se numără:  Anamnesis, D&D Research, Daedalus New Media Research, ElQual Group, GfK Romania, IPSOS, iSense Solutions, ISRA Center, Kantar Millward Brown Romania, Mercury Research si TNS Romania.

Dragă cititor, te invităm să iei și tu parte la acest eveniment. Te poți înscrie pentru a participa accesând acest link.

Te așteptăm!