11
Mar

iSense Solutions sărbătorește 10 ani de excelență în cercetarea de piață și inovație

Agenția de cercetare de piață iSense Solutions – The Modern Consumer Company – împlinește un deceniu de activitate, marcând un parcurs de succes în domeniul cercetării de piață, atât în România, cât și internațional. Fondată în 2014, iSense Solutions este o agenție full-service cu 100% capital românesc, axată pe inovare și utilizarea celor mai noi instrumente și servicii de cercetare de piață.

De-a lungul celor 10 ani, agenția și-a consolidat reputația ca un partener de încredere pentru clienții săi, oferind servicii de calitate ridicată pentru peste 300 de clienți din toate industriile și atingând în 2023 o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, cifră ce o plasează în topul agențiilor de cercetare de piața din România.

iSense Solutions furnizează o gamă completă de servicii de cercetare de piață, având în structura sa departamente specializate în cercetarea cantitativă, calitativă, în inovare, precum și divizii de culegere de date prin interviuri online, față în față sau telefonic. Această structură solidă permite agenției să abordeze proiecte complexe și să ofere soluții adaptate la cerințele specifice ale fiecărui client.

„Cei 10 ani de activitate reprezintă pentru iSense Solutions nu doar o aniversare, ci și o confirmare a angajamentului nostru constant pentru excelență și inovare în cercetarea de piață. Suntem mândri să fim parteneri de încredere pentru peste 300 de clienți, contribuind la evoluția continuă a mediului de afaceri prin soluții personalizate de cercetare”, declară Traian Năstase, Managing Partner iSense Solutions.

iSense Solutions a investit și a oferit clienților cele mai noi și inovatoare tehnologii și abordări metodologice din industrie: măsurări comportamentale online și offline ale consumatorului prin iOPI (iSense Omnipanel Insights) ce completează declarațiile consumatorilor cu acțiunile lor concrete captate printr-un instrument inovator care folosește Inteligența Artificială, comunități online, paneluri online în România și în alte 9 țări, neuromarketing, mobile research, UX research, evaluări ale activărilor brandurilor moderne de la festivaluri de muzică (iSense Festivibe) și multe altele.

Cu o echipă de peste 40 de consultanți, un pilon important în toată activitatea iSense Solutions este reprezentat de colegii a căror pasiune pentru cercetarea de piață a făcut mereu diferența. iSense Solutions oferă un mediu de lucru în care fiecare membru al echipei este valorizat, susținut și încurajat să își atingă potențialul maxim. În acest sens, s-a pus accent pe ascultarea constantă a nevoilor colegilor, pe echilibrul între viața personală și job, iar fiecărui coleg i-a fost oferit un plan de carieră clar, un pachet de beneficii foarte atractiv și s-a investit în 2023 într-un nou sediu central, ultramodern.

„Vom continua să construim parteneriate solide și să aducem contribuții semnificative la dezvoltarea industriei, atât prin cercetarea de piață inovatoare realizată pentru clienții noștri, cât și prin cercetarea științifică și colaborarea cu mediul academic. Cu o echipă de specialiști orientată spre viitor, vom continua să utilizăm cele mai noi instrumente de cercetare și să oferim servicii de top și insighturi valoroase partenerilor noștri”, declară Andrei Cânda, Managing Partner iSense Solutions.

Planurile de viitor ale iSense Solutions vizează extinderea puternică atât național cât și internațional, păstrarea și atragerea celor mai bune talente din piață și oferirea clienților a celor mai avansate instrumente de cercetare de piață.

Echipa iSense Solutions mulțumește clienților, colegilor, dar și tuturor celorlalți parteneri pentru susținerea acordată în acești 10 ani de activitate.