Abonare Newsletter iSense Solutions

Bine ai venit pe pagina de abonare Newsletter iSense Solutions!

Aici strângem cele mai utile informatii și iti prezentam cele mai fresh date de reseach. Vino și tu în comunitatea iSense pentru a fi la curent cu schimbările din piața!

………………………………………………………………………………………………………………………

Suntem ISENSE SOLUTIONS SRL, o companie de studii de piață.

Cu consimțământul dumneavoastră, am vrea să colectăm numele, prenumele și adresa de email pentru a vă trimite un newsletter în care să vă informăm despre studiile noastre, ultimele noastre articole și cercetări și noutăți din industrie.

Subscription Form

Informatiile colectate le trimitem și către Mailchimp, serviciu operat de către Intuit, Inc, o companie din Statele Unite ale Americii. Conformitatea transferului către această companie este asigurată de către acordul de transfer de date dintre Uniunea Europeană și Statele Unite, denumit Data Privacy Framework, acord din care Intuit, Inc face parte, garantând protecția datelor dumneavoastră personale la același nivel la care ele sunt garantate de către regulamentul GDPR din Uniunea Europeană.

Intenționăm să ținem datele dumneavoastră timp de cinci ani de zile, sau până când vă veți retrage consimțământul pentru trimiterea newsletterului. Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării și exportul datelor cu caracter personal, trimițând un email la [email protected].

Pentru a vă dezabona de la newsletter sau pentru a vă retrage consimțământul, faceți click pe unsubscribe chiar în newsletter sau trimiteți un email la [email protected].