17
Dec

iSense Solutions continuă strategia de creștere pe piața locală prin numirea a trei profesioniști în funcții importante

iSense Solutions anunță numirea Otiliei Man în funcția de Insights Manager și a Laurei Roșca în funcția de Qualitative Research Director. Mai mult, compania își consolidează strategia de creștere pe piața locală prin numirea Andreei Coriu în funcția de Product Testing Lead & Senior Client Service.  Din aceste poziții, Otilia Man și Laura Roșca vor raporta celor doi Managing Partners, Traian Năstase și Andrei Cânda.

Otilia Man are peste 15 ani de experiență în cercetare de piata, în agenții și companii, atât la nivel local, cât și regional. De-a lungul timpului, a dezvoltat numeroase proiecte în cercetare, în special din zona FMCG, retail, media și sănătate, din toate tipurile, de la consumer (calitativ și cantitativ), retail audit, și până la implementare de instrumente de cercetare sau susținerea unor sesiuni de training și workshopuri.

Cu peste 14 ani de experiență în cercetare de piață, Laura Roșca a lucrat alături de companii din multiple arii de activitate, precum telecom, banking, retail, FMCG, beauty, pharma sau auto. De-a lungul timpului, Laura a reușit să formeze numeroase echipe de profesioniști, iar activitatea ei se concentrează pe branding, comunicare și trenduri ale consumatorilor, în special în aria de  generare de insight-uri, evaluare de concept și comunicare, poziționarea sau repoziționarea brandului, brand audit și shopper.

Andreea Coriu vine în echipa iSense Solutions cu expertiză în studii relevante pentru construirea unui mix de marketing eficient, coordonând multiple proiecte din zona FMCG. În cei peste 6 ani de experiență, a reușit să își consolideze un background puternic în studii strategice, precum U&A, Customer Satisfaction sau Brand Adoption Funnel.

„2020 a fost anul în care cercetarea de piață a fost extrem de importantă pentru mediul de business, pentru a-l ajuta să ia cele mai bune decizii într-un context în continuă schimbare. Noi, la iSense Solutions, am investit permanent în consolidarea echipei, a relației cu clienții noștri și în instrumentele de cercetare moderne adaptate acestor vremuri. Venirea Otiliei, a Laurei și a Andreei în echipă reprezintă încă un pas important în demersul nostru de a rămâne cei mai buni parteneri de business pentru clienții noștri, oferindu-le consultanță și servicii care se ridică la cele mai înalte așteptări”, a declarat Andrei Cânda, Managing Partner, iSense Solutions.

 

###

 

Despre iSense Solutions

iSense Solutions – The Modern Consumer Company folosește cele mai recente tehnologii de sondare a consumatorului modern din România. Compania a fost fondată de Traian Năstase și Andrei Cânda, specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniul cercetării de piață și cu o expertiză academică solidă, fiind doctori în Sociologie, respectiv Marketing. Mai multe informații puteți găsi pe www.isensesolutions.ro, www.researchromania.ro și www.sensecommunities.com.